Vakuové sáčky na potraviny

Všechny naše sáčky jsou zdravotně nezávadné a jsou určeny a schváleny pro styk s potravinami. Veškerá dokumentace je samozřejmostí.

 

Vakuové sáčky

Nejpoužívanějším typem jsou klasické čiré PA/PE sáčky, které můžeme nabídnout až do síly 200 mic.

V našem sortimentu dále naleznete například sáčky:

  • celostříbrné (na balení kávy, čaje, apod.)
  • stříbročiré (na balení koření, apod.)
  • zlatočiré (na balení ryb, apod.)
  • hliníkové (pro balení s důrazem na 100% konzervaci výrobků)
  • s potiskem

Na přání zákazníka jsme schopni doplnit sáčky o nadstandardní prvky:

  • zip (pro opakované uzavření sáčku)
  • boční násek (pro snadnější otevření)
  • eurozávěs (pro pověšení na stojany)
  • skládané dno

Varné sáčky

Dalším typem mohou být sáčky pro tzv. sous-vide (z francouzštiny „ve vakuu“) úpravu. Jedná se o kuchařskou metodu, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.

Smrštitelné sáčky

Ponořením do horké vodní lázně nebo průchodem horkovzdušným tunelem se sáček smrští okolo baleného výrobku.

Zajímá vás více informací? Kontaktujte nás

Jméno:

Email:

Zpráva:

Pole označená jsou povinná